volg rubriek op facebook volg rubriek op twitter tell a friend rss feed rubriek

 

AFSCHEID NEMEN OP JE EIGEN MANIER

Wie houdt er nu van afscheid nemen? Niemand volgens mij. Tijdelijk afscheid nemen is al moeilijk en vervelend. Als iemand op reis gaat of gaat emigreren bijvoorbeeld. Maar voorgoed afscheid nemen van iemand of van je eigen leven is nog veel moeilijker.

Ongemakkelijk

Veruit de meeste mensen vinden het ongemakkelijk om over hun eigen dood en afscheid na te denken. Ik ook. Maar je kan nu heel makkelijk je (muziek)wensen online vastleggen.

Lees hier hoe

 

Aangepast zoeken
 

algemeen

alle onderwerpen

alle rubrieken

forum

zoeken op rubriek

nieuwsbrief

rss

prijsvragen

meest gelezen

1.

lees je maandhoroscoop

2.

de slechte eigenschappen van een sterrenbeeld

3.

wie past bij wie

4.

leren mediteren

5.

jaarhoroscopen 2014

laatste recensies

Boeddha Tweets
Lori Deschene

Qigong lifestyle
Patricia van Walstijn

Puur yoga
Robert Butera

Yoga helpt
Tara Styles

Het subtiele lichaamDe gelukkige boeddha
Thomas Bien

lees verder

nieuwste artikelen rubriek

 

 

 

 

Hoe verleid je een vissen?

Een Vissen-man is een gevoelige, romantische ziel, die het leven door een roze bril ziet. Een vrouw die een Vissen man wil veroveren moet hem vooral helpen om wat meer met beide benen op de grond te staan.

 

Een date met een Vissen-man

Een Vissen man een romantisch avondje bezorgen, dat is niet zo moeilijk. Drink wat na afloop op een gezellig terrasje en maak nog een wandelingetje door het park. Ga uit eten in een exotisch restaurant. Neem hem mee naar een romantische film (zakdoeken mee) of organiseer een avondje bij je thuis met een paar gevoelige DVD's.

 

Soul mate

Een Vis kan soms wat ongrijpbaar lijken. Soms gaan ze tijdelijk helemaal op in hun eigen (creatieve) bezigheden, en lijken ze de wereld om hen heen te vergeten. Maar als je hun aandacht eenmaal hebt dan ben je op de goede weg. Een Vis is nu eenmaal verliefd op de liefde en een Vissen man zoekt in een relatie een echte soul mate. Iemand met wie hij zijn gevoelens kan delen. Probeer zijn gevoelens te begrijpen en wees aardig en vooral teder voor hem. Fluister hem in zijn oor dat hij de enige man is die jou gelukkig kan maken en hij zal smelten.

 

Werk op zijn gevoel

Wil je de Vissen man ergens van overtuigen, vergeet dan niet dat je met logica en argumenten aan het verkeerde adres bent. Speel in op zijn gevoel, dan bereik je veel meer. Als je probeert hem ergens toe te dwingen, kun je soms denken dat het je bijna gelukt is, maar kom je bedrogen uit. Dwing een vis ergens toe en hij glipt weg onder water en zwemt snel de andere kant op. Verloren moeite dus.

 

Erogene zone

De erogene zone van de Vis zijn niet zo zeer zijn oren, maar meer wat je er in fluistert.

 

 

 

 

 

Meer mannen verleiden?

Verleid een Ram - Verleid een Stier - Verleid een Tweelingen - Verleid een Leeuw - Verleid een Kreeft - Verleid een Maagd - Verleid een Weegschaal - Verleid een Schorpioen - Verleid een Boogschutter - Verleid een Steenbok - Verleid een Waterman - Verleid een Vissen

 

meer lezen

 

Kosmische liefdeKosmische liefde
Jan Spiller

Meer dan tien jaar geleden schreef de Amerikaanse astrologe Jan Spiller haar bestseller 'Astrology for the Soul'. Nu verschijnt de opvolger ervan: 'Kosmische liefde – intimiteit en astrologie'.Ook in dit boek gaat Spiller verder dan de gangbare zonnetekenastrologie. Zo verdiept ze zich eens te meer in de rol van de Maansknopen, de punten waar de baan van de maan rond de aarde het pad van de aarde rond de zon kruist, bij het aangaan van liefdesrelaties. Spiller bestudeert al meer dan dertig jaar ...


lees ook

 

partner astrologie, wie past bij wie?

planeten

relatiehoroscoop tekening

verleid een sterrenbeeld

voorbeeld horoscoop

wat is astrologie?

weekhoroscoop

welk type man past bij jou?

Tips, opmerkingen, commentaar of iets toe te voegen?

blz 1 van 1
Klik hier om een bericht toe te voegen
MichaelClins
Geplaatst Gisteren
wh0cd962491 canadian pharmacy [beep] Paxil