=
 
volg rubriek op facebook volg rubriek op twitter tell a friend rss feed rubriek

Aangepast zoeken
 

algemeen

alle onderwerpen

alle rubrieken

forum

zoeken op rubriek

nieuwsbrief

rss

prijsvragen

meest gelezen

1.

lees je maandhoroscoop

2.

de slechte eigenschappen van een sterrenbeeld

3.

wie past bij wie

4.

leren mediteren

5.

jaarhoroscopen 2014

laatste recensies

Boeddha Tweets
Lori Deschene

Qigong lifestyle
Patricia van Walstijn

Puur yoga
Robert Butera

Yoga helpt
Tara Styles

Het subtiele lichaamDe gelukkige boeddha
Thomas Bien

lees verder

nieuwste artikelen rubriek

 

 

 

 

Wie past er bij de steenbok?

De Steenbok toont de buitenwereld vooral een rustige en serieuze kan. Om de diepere gronden van de Steenbok te leren kennen, is een geduldige en gevoelige partner nodig.

 

Dan zullen ze erachter komen de de Steenbok daarnaast heel liefdevol, trouw, beschermend en grappig kan zijn. En gaat er iets mis in de liefde, dan zal de Steenbok moeite hebben dit te vergeten en zeer gekwetst zijn.

Steenbok-Ram

De Ram zal je op sleeptouw nemen en in zijn flitsende vaart meenemen op zijn pad. Hier krijgt de Steenbok gauw genoeg van, hij heeft nuttiger dingen te doen.

 

Steenbok-Stier

Ja....liefde is een serieuze zaak. Wat liefde en werk betreft hebben jullie dezelfde instelling en daarbij voelen jullie je allebei top.

 

Steenbok-Tweeling

Leuk om mee te flirten, maar verder niet. De Tweeling is te fladderig en te vluchtig voor de Steenbok, die veel meer tijd nodig heeft om iemand te leren kennen, en zo veel tijd wil de Tweeling niet geven.

 

Steenbok-Kreeft

De Kreeft zal de Steenbok doen smelten. Hij brengt de zachte kant van de Steenbok boven en zal je zonder woorden aanvoelen.

 

Steenbok-Leeuw

Als er iets is waar de Steenbok geen behoefte aan heeft, dan is het wel aan de grote ego van de Leeuw met zijn gevoel voor drama en dominerende natuur.

 

Steenbok-Maagd

Als de Maagd en Steenbok elkaar ontmoeten zal de nuttigheid ervan af spatten. Vol ijver en enthousiasme gaan ze aan de slag, zo ook om iets van de relatie te maken. Dat moet dan wel lukken toch.

 

Steenbok-Weegschaal

De praatgrage Weegschaal kan uren praten, en waarover? Niet over serieuze zaken die de Steenbok boeien.

 

Steenbok-Schorpioen

Goeie keus! De schorpioen zal je smoren in zijn liefde en de Steenbok zal ervan genieten.

 

Steenbok-Boogschutter

Een avondje uit en dat zal waarschijnlijk de eerste en de laatste keer zijn. De zorgeloze en roekeloze Boogschutter werkt je te zeer op je zenuwen.

 

Steenbok-Steenbok

Jullie vinden dezelfde dingen belangrijk en kijken op dezelfde manier tegen de dingen aan. Maar kunnen jullie ook je gevoelens met elkaar delen?

 

Steenbok-Waterman

De Waterman bedoelt het goed, hij is druk met het verbeteren van de wereld. De Steenbok is bezig met het verbeteren van zijn eigen wereld. Dat wordt niks.

 

Steenbok-Vissen

De lieve, romantische Vis weet precies de gevoelige plek van de Steenbok te raken. Hij geeft precies die aandacht en liefde die je nodig hebt.

 

 

meer lezen

 

Bedazzle je manBedazzle je man
Liz Rose

Ooit tegen een Boogschutterman gezegd dat je niet van avontuurlijke reizen houdt, of liet een Tweelingman na een afspraakje niets meer van zichzelf horen nadat jij eerder een hele avond om zijn nek had gehangen waar zijn vrienden bij waren? Behoed je voor deze onnodige rampen, leer de do's en don'ts kennen van ieder mannelijk karakter (het zijn er twaalf dus het moet lukken deze uit je hoofd te leren) en lees hoe jij je partner in de goede stemming kunt brengen en kunt 'bedazzelen'.
lees ook

 

partner astrologie, wie past bij wie?

planeten

relatiehoroscoop tekening

verleid een sterrenbeeld

voorbeeld horoscoop

wat is astrologie?

weekhoroscoop

welk type man past bij jou?

Tips, opmerkingen, commentaar of iets toe te voegen?

blz 1 van 1
Klik hier om een bericht toe te voegen
Marco
Geplaatst 353 dagen geleden
Ik ben Vissen (februari) en mijn grote liefde is Steenbok (15 Januari) en we zijn eindeloos goed met elkaar. Zelden mot en als we dat al hebben sluiten we dat zeer vredig af.
Vissen schijnen gevoelig te zijn, is bij mij niet helemaal gelukt denk ik maaar mijn Steenbok vindt mijn liefde aandacht en geduld het einde.
Danique
Geplaatst 414 dagen geleden
ze zeggen in andere boeken dat kreeft- en steenbok de beste partners samen zijn en hier staat het weer anders geformuleerd , sommige sites verschillen ook echt dat je op begevenmoment niet meer weet wat nu waar is . maargoed de realiteit zal het bewijzen in praktijk dan wat op papier geschreven is .
Roberto
Geplaatst 606 dagen geleden
steenbok en maagd gaan goed samen zeggen ze hier , vreemd dat het dan niet klopt, mijn ex was maagd maar ze is er mooi vandoor.
Donavan
Geplaatst 1097 dagen geleden
maar ik ben een weegschaal en me vriendin is een steenbok.we hebben altijd leuke momenten n genieten van elkaar.ruzie hoort wel erbij maar dan vergeven wij elkaar weer.dus k vindt dat steenbok en weegschaal wel bij elkaar passen.dank u.