=
 
volg rubriek op facebook volg rubriek op twitter tell a friend rss feed rubriek

 

Stem voor korting bij de HEMA

Je hebt vast ook wel een paar favoriete producten waarvoor je speciaal naar de HEMA gaat. Zo koop ik er zelf in ieder geval altijd pennen, fietslampjes en sokken en van die koekjes met een roze streepje erop. Trouwens, de broodjes zijn er ook heel lekker.

Op welke 10 producten wil jij korting?

De HEMA heeft nu een leuke actie. Ze willen graag weten welke artikelen jij goedkoper zou willen zien. Je kunt daarom stemmen op 10 artikelen. De HEMA komt dan binnenkort met prijsverlagingen op de meest gekozen producten. Als dank krijg je ook nog een kortingsbon voor 20% korting op een product naar keuze. Goeie deal toch?

- advertorial -

Aangepast zoeken
 

algemeen

alle onderwerpen

alle rubrieken

forum

zoeken op rubriek

nieuwsbrief

rss

prijsvragen

meest gelezen

1.

lees je maandhoroscoop

2.

de slechte eigenschappen van een sterrenbeeld

3.

wie past bij wie

4.

leren mediteren

5.

jaarhoroscopen 2014

laatste recensies

Boeddha Tweets
Lori Deschene

Qigong lifestyle
Patricia van Walstijn

Puur yoga
Robert Butera

Yoga helpt
Tara Styles

Het subtiele lichaamDe gelukkige boeddha
Thomas Bien

lees verder

nieuwste artikelen rubriek

 

 

 

 

HANDLEZEN - DE lotslijn

De lotslijn begint boven de pols en loopt verticaal naar boven. De lotslijn laat zijn hoe invloeden van buitenaf een rol spelen op je leven.

 

 

 

 

levenslijn

 

Plaats van de lijn

Als je lotslijn aan de kant van de duim begint, binnen de kromming van de levenslijn wijst dat op veel steun van familie en vrienden. Begint de lotslijn juist aan de kant van de pink, dan kan dat betekenen dat je in de publieke belangstelling komt te staan door b.v. een loopbaan in de politiek of amusement.


Kromming van de lijn

Als de lotslijn een kromming maakt waardoor hij de levenslijn raakt kan dat erop wijzen dat je op een gegeven moment je eigen belang moet wegcijferen voor het belang van anderen. Op het moment dat de lotslijn weer scheidt van de levenslijn geeft dat aan dat je weer zelf de controle over je leven terug hebt.

Diepte van de lijn

Een duidelijke lijn wijst op succes. Een lichte lijn betekent dat je moeilijkheden hebt met het nemen van beslissingen. Lijnen die dan weer dikker dan weer dunner worden wijzen op goede en slechte perioden.

 

Lengte van de lijn

Een lange duidelijke lijn die loopt van de pols naar de middelvinger betekent dat je een vastberaden en onafhankelijk persoon bent.

 

Bijzonderheden

Heb je geen lotslijn dat kan je leven een duidelijke richting missen, je kan ook een onzeker leven leiden of je niet settelen.

Een ster op de lijn wijst op beroemdheid en/of succes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

meer lezen

 

Universele handleeskundeUniversele handleeskunde
M. van Dijk

Handleeskunde behoort tot de oudste vormen van karakteranalyse. De handen openbaren een beeld van iemands karakter en talenten, niet alleen door de specifieke lijnen en patronen, maar ook door de kenmerkende vorm.
Dit boek leert de lezer de geheimen te ontsluieren die in de hand geschreven staan. Dit boek is een leidraad naar uw innerlijke wereld. 

 

lees ook

 

apollolijn

handlezen overzicht

hartlijn

hoofdlijn

lees je hand, ken jezelf

levenslijn

marslijn

mercuriuslijn

relatielijn

stresslijntjes

wat is handlezen?

Tips, opmerkingen, commentaar of iets toe te voegen?

blz 1 van 1
Klik hier om een bericht toe te voegen
samantha
Geplaatst 390 dagen geleden
wat bedoelen ze met een ster op een va de lijnen?
Tisha
Geplaatst 775 dagen geleden
Appreciation for this ifornmtaion is over 9000-thank you!
Louis
Geplaatst 863 dagen geleden
Mijn Hartlijn(diepe lijn) vormt met de Mercuriuslijn(diepe lijn) en de Lotslijn(lijn is met de driehoek sterker) een gelijkzijdige driehoek, de Hoofdlijn doorkruist de driehoek. In de vierhoek tussen Hartlijn, Hoofdlijn, Hartlijn en Mercuriuslijn bevindt zich een kruis. De driehoek ontstond in de 70-er jaren en werd langzaam een eenheid.............tot-nog-toe nog geen uitleg ervan ontdekken kunnen-wie helpt mij?
Ehsan
Geplaatst 1542 dagen geleden
hoe kan je een ster op je lotslijn herkennen?