volg rubriek op facebook volg rubriek op twitter tell a friend rss feed rubriek

 

NIEUW: BONBONBLOC CRUNCHY

Vroeger bij een vriendin thuis kregen we vaak een stuk BonBonBloc bij de thee met een biscuitje erbij.

We legden een stukje BonBonBloc op het biscuitje en aten het zo tegelijk op. Heerlijk! Het gouden olifantje op de rode verpakking van Côte d’Or roepen bij mij dus altijd meteen gezellige en positieve herinneringen op en trek in chocolade.   ’

Nu is er een BonBonBloc met een nieuwe smaak. Côte d’Or BonBonBloc Crunchy met de volgende beschrijving: een perfecte combinatie van intense Côte d’Or melkchocolade, zachte praliné en krokante biscuit. En we mochten het nog proeven ook!

Hoe het smaakte?

Nou, heel goed natuurlijk. Lekkere zachte buitenkant, met dezelfde praliné binnenkant als de gewone BonBonBloc, maar nu met een lekkere, maar niet overdreven crunch. Ik wist natuurlijk al lang dat het een goede combinatie was. Het was eigenlijk een beetje mijn idee ;-).

Meer informatie over BonBonBloc Crunchy en andere smaken van┬áCôte d’Or.

- advertorial -

 

IK HOU WEL VAN EEN BEETJE DRAMA

Het aanbod aan tv-programma's en -zenders is groot. En toch kan ik, als ik zin heb om iets te bekijken, niks vinden.

Niks leuks in ieder geval. De kunst is om op het goede moment de leuke programma's te vinden. Daarom is het handig als zenders zich in een bepaald genre of soort programma's gespecialiseerd hebben.

Goede Britse dramaseries

Toen ik de reclame voor BBC First zag, dacht ik daarom meteen: dát is een zender voor mij. Goede Britse (historische) dramaseries zoals Wolf Hall bijvoorbeeld, naar de gelijknamige bestseller van Hilary Mantel. Een serie die zich afspeelt in de tijd van Hendrik VIII aan het hof van de Tudors. Maar ook spannende series als Silent Witness en The Musketeers, een verfilming van het klassieke verhaal van de drie musketiers. Allemaal verzameld op é én zender. Hou je ook van goede dramaseries?

Bekijk kijk dan hier het hele aanbod. BBC First is nu te zien bij KPN kanaal 23.

 

- advertorial -

 

 

 

Aangepast zoeken
 

algemeen

alle onderwerpen

alle rubrieken

forum

zoeken op rubriek

nieuwsbrief

rss

prijsvragen

meest gelezen

1.

lees je maandhoroscoop

2.

de slechte eigenschappen van een sterrenbeeld

3.

wie past bij wie

4.

leren mediteren

5.

jaarhoroscopen 2014

laatste recensies

Boeddha Tweets
Lori Deschene

Qigong lifestyle
Patricia van Walstijn

Puur yoga
Robert Butera

Yoga helpt
Tara Styles

Het subtiele lichaamDe gelukkige boeddha
Thomas Bien

lees verder

nieuwste artikelen rubriek

 

 

 

 

HANDLEZEN - DE lotslijn

De lotslijn begint boven de pols en loopt verticaal naar boven. De lotslijn laat zijn hoe invloeden van buitenaf een rol spelen op je leven.

 

 

 

 

levenslijn

 

Plaats van de lijn

Als je lotslijn aan de kant van de duim begint, binnen de kromming van de levenslijn wijst dat op veel steun van familie en vrienden. Begint de lotslijn juist aan de kant van de pink, dan kan dat betekenen dat je in de publieke belangstelling komt te staan door b.v. een loopbaan in de politiek of amusement.


Kromming van de lijn

Als de lotslijn een kromming maakt waardoor hij de levenslijn raakt kan dat erop wijzen dat je op een gegeven moment je eigen belang moet wegcijferen voor het belang van anderen. Op het moment dat de lotslijn weer scheidt van de levenslijn geeft dat aan dat je weer zelf de controle over je leven terug hebt.

Diepte van de lijn

Een duidelijke lijn wijst op succes. Een lichte lijn betekent dat je moeilijkheden hebt met het nemen van beslissingen. Lijnen die dan weer dikker dan weer dunner worden wijzen op goede en slechte perioden.

 

Lengte van de lijn

Een lange duidelijke lijn die loopt van de pols naar de middelvinger betekent dat je een vastberaden en onafhankelijk persoon bent.

 

Bijzonderheden

Heb je geen lotslijn dat kan je leven een duidelijke richting missen, je kan ook een onzeker leven leiden of je niet settelen.

Een ster op de lijn wijst op beroemdheid en/of succes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

meer lezen

 

Universele handleeskundeUniversele handleeskunde
M. van Dijk

Handleeskunde behoort tot de oudste vormen van karakteranalyse. De handen openbaren een beeld van iemands karakter en talenten, niet alleen door de specifieke lijnen en patronen, maar ook door de kenmerkende vorm.
Dit boek leert de lezer de geheimen te ontsluieren die in de hand geschreven staan. Dit boek is een leidraad naar uw innerlijke wereld. 

 

lees ook

 

apollolijn

handlezen overzicht

hartlijn

hoofdlijn

lees je hand, ken jezelf

levenslijn

marslijn

mercuriuslijn

relatielijn

stresslijntjes

wat is handlezen?

Tips, opmerkingen, commentaar of iets toe te voegen?

blz 1 van 1
Klik hier om een bericht toe te voegen
samantha
Geplaatst 450 dagen geleden
wat bedoelen ze met een ster op een va de lijnen?
Tisha
Geplaatst 835 dagen geleden
Appreciation for this ifornmtaion is over 9000-thank you!
Louis
Geplaatst 923 dagen geleden
Mijn Hartlijn(diepe lijn) vormt met de Mercuriuslijn(diepe lijn) en de Lotslijn(lijn is met de driehoek sterker) een gelijkzijdige driehoek, de Hoofdlijn doorkruist de driehoek. In de vierhoek tussen Hartlijn, Hoofdlijn, Hartlijn en Mercuriuslijn bevindt zich een kruis. De driehoek ontstond in de 70-er jaren en werd langzaam een eenheid.............tot-nog-toe nog geen uitleg ervan ontdekken kunnen-wie helpt mij?
Ehsan
Geplaatst 1602 dagen geleden
hoe kan je een ster op je lotslijn herkennen?