=
 
volg rubriek op facebook volg rubriek op twitter tell a friend rss feed rubriek

Aangepast zoeken
 

algemeen

alle onderwerpen

alle rubrieken

forum

zoeken op rubriek

nieuwsbrief

rss

prijsvragen

meest gelezen

1.

lees je maandhoroscoop

2.

de slechte eigenschappen van een sterrenbeeld

3.

wie past bij wie

4.

leren mediteren

5.

jaarhoroscopen 2014

laatste recensies

Boeddha Tweets
Lori Deschene

Qigong lifestyle
Patricia van Walstijn

Puur yoga
Robert Butera

Yoga helpt
Tara Styles

Het subtiele lichaamDe gelukkige boeddha
Thomas Bien

lees verder

nieuwste artikelen rubriek

 

 

 

 

Wie past er bij de Boogschutter?

Het vrolijkste en meest avontuurlijke teken van de dierenriem. Zorgeloos en altijd bereid een ander de helpende hand toe te steken.

 

Maar de Boogschutter is ook rusteloos, waardoor het moeilijk voor hem/haar is zich te settelen. Een partner zal je dus zeker de nodige vrijheid moeten geven, maar ook spannend genoeg zijn om je te binden. Aanhankelijke, jaloerse en onzekere types zijn aan de Boogschutter niet besteed.

 

Boogschutter-Ram
Jullie zijn super geschikt voor elkaar. De Ram is grappig, vriendelijk en avontuurlijk en zal de Boogschutter nemen hoe hij is. En zolang de Boogschutter de Ram af en toe vertelt dat zij fantastisch is, is er geen wolkje aan de lucht.

Boogschutter-Stier

De Stier wil je verdedigen en voor je zorgen, en dat zorgt er voor dat de Boogschutter wil maken dat zij wegkomt. Je houdt ervan om voor jezelf te zorgen.

 

Boogschutter-Tweeling

De relatie kenmerkt zicht door veel plezier en veel geflirt. Maar het zal niet te lang duren. Jullie zijn allebei snel verveeld en snel afgeleid.

 

Boogschutter-Kreeft

De Boogschutter zal waarschijnlijk niet veel Kreeften tegenkomen. Kreeften zijn geen uitgaanstypen. En mochten jullie elkaar toevallig treffen zal het geen liefde voor het leven zijn.

 

Boogschutter-Leeuw

De Leeuw is er één om voor altijd te houden. De Boogschutter houdt van vrijheid en de Leeuw zal je die geven. Vertel de Leeuw wel af en toe even hoe fantastisch hij is.

 

Boogschutter-Maagd

De Maagd zal proberen de Boogschutter te vangen, en zijn wilde gedrag af te leren. En de Boogschutter zal maken dat hij weg komt.

 

Boogschutter-Weegschaal

Als de gepassioneerde Weegschaal de dynamische Boogschutter voor het eerst ontmoet kunnen er flinke vonkjes overspringen. Flirten en gezellig kletsen zal in het begin als vanzelf gaan. Maar als de relatie langer duurt, dan zal de huiselijke Weegschaal wat nerveus worden van de rusteloze Boogschutter die steeds met andere vrienden en wilde plannen aan komt zetten. Op het moment dat de Weegschaal naar de andere kant doorslaat is de relatie voorbij.

 

Boogschutter-Schorpioen

In het begin best boeiend. Maar de oppervlakkige Boogschutter zal uiteindelijke de diepe emoties van de Schorpioen niet begrijpen.

 

Boogschutter-Boogschutter

Leuk voor een knipperlicht relatie. Aan-uit, aan-uit. De Boogschutters zullen telkens weer op zoek gaan naar een nieuwe liefde maar ook vaak weer bij elkaar terugkomen.

 

Boogschutter-Steenbok

De Steenbok heeft geen tijd voor plezier en geen zin in avontuur. Dus geen reden om samen op te trekken.

 

Boogschutter-Waterman

Vrijheid, blijheid en allebei tevreden. De openhartige, avontuurlijke, speelse Waterman zal goed in de smaak vallen bij de Boogschutter en weinig eisen stellen.

 

Boogschutter-Vissen

De Vissen zal graag het gezelschap van de Boogschutter zoeken, want zij is vrolijk en dat is aanstekelijk. Maar de Vissen gaat maar door en door over zijn zorgen, gevoelens en meer waar de Boogschutter geen zin in heeft.

 

 

meer lezen

 

De twaalf sterrenbeelden / BoogschutterDe twaalf sterrenbeelden / Boogschutter
Teresa Moorey

Ontdek de psychologische kracht van uw sterrenbeeld.

We willen allemaal het beste uit onszelf halen, onze talenten zo goed mogelijk ontplooien en het grootst mogelijke geluk bereiken in ons leven, onze relaties en onze carrière. Astrologie leert ons dat wat binnen in ons gebeurt, een betekenisvol patroon heeft, dat u kunt verkennen. U kunt gebruiken wat de kosmos ons vertelt om invloed uit te oefenen op wat er in uw leven gebeurt. Dit boek verkent uw zonneteken en legt uit wat dat betekent voor uw persoonlijkheid. Het zal u helpen om: - uw positieve karaktertrekken in uw voordeel te gebruiken - uw negatieve karaktertrekken te neutraliseren - uzelf beter te begrijpen - uw overeenkomsten met anderen te ontdekken - positieve veranderingen in uw leven te realiseren.


lees ook

 

boogschutter partners

kreeft partners

leeuw partners

maagd partners

ram partners

schorpioen partners

steenbok partners

stier partners

tweelingen partners

vissen partners

waterman partners

weegschaal partners

 

 

Tips, opmerkingen, commentaar of iets toe te voegen?

blz 3 van 3
Klik hier om een bericht toe te voegen
LAURA
Geplaatst 12 dagen geleden
Ik ben een boogschutter welke sterrenbeeld past het beste bij mij?
wandana
Geplaatst 387 dagen geleden
ik heb gelezen ennnnnn ALES IS WAAAAR want ik ben een boogschuter leuk he